10 gode råd til din annonse på FRISORJOBB.NO

10 gode råd til din annonse på
FRISOR­JOBB.NO

Vi har spesialisert oss i jobbformidling i frisør- og skjønnhetsbransjen. Med mer enn 10 års erfaring tørr vi å kalle oss eksperter innenfor området.

1

Finn den optimale overskriften

Det kan lønne seg å bruke tid på en god overskrift som kan fange oppmerksomheten til den potensielle søkeren.

2

Bruk et godt teaserbilde

Teaserbildet kan være et representativt bilde av salongen eller logoen. Sammen med en god overskrift er det den som fanger oppmerksomheten til frisørene. I dag er vi  konstant utsatt for informasjon og det er derfor viktig å sørge for at annonsen skiller seg ut.

 

3

Spennende introduksjon

En introduksjon bør bestå av en til to setninger som forteller kort hva du leter etter eller hva du forventer av en frisør. Det er ofte her annonsene skiller seg ut fra resten.

4

Beskriv salongen og teamet

Det er viktig for frisøren å vite hvilken type salong det er og hvilke tjenester salongen tilbyr. Det er viktig å beskrive arbeidsmiljøet og teamet. Beskriv litt om teamet, hvor mange medarbeidere det er og hvordan stemningen er. Det er viktig å beskrive salongens verdier og hva man fokuserer på.

5

Vær konkrete på hva dere søker

Skriver her hvilke oppgaver og ansvarsområder medarbeideren er tiltenkt. Er det spesielle teknikker som dere ønsker at medarbeideren skal kunne? Krav til utdannelse, personlighet osv. bør også inkluderes i annonsen.

Skriv her, hvilke opgaver og ansvarsområder medarbejderen er tiltænkt. Er der specielle teknikker, som I ønsker medarbejderen skal kunne. Krav til uddannelse, personlighed med mer bør også inkluderes i annoncen.

6

Forklar hva dere kan tilby medarbejderen

For å skille deg ut fra mengden og for frisøren må søke for den aktuelle jobben du tilbyr, er det viktig å fortelle hva du kan tilby frisøren. Det kan for eksempel være kurs, opplæring, seminarer eller arrangementer.

7

Bilder av salongen

Legg ved et par bilder til i annonsen som viser salongen. Dette skiller annonsen ut fra mengden, samtidig som dere ærlig og redelig viser frem arbeidsplassen. Husk at det alltid er fristende med bilder av en fin arbeidsplass!

8

Oppgi salongens hjemmeside eller Facebook-side i annonsen

Ved å skrive salongen hjemmeside eller Facebook-side i annonsen, kan frisøren søke etter informasjon og skape sitt eget inntrykk av arbeidsplassen. Dette skiller både ut annonsen samtidig som det gir frisørene mulighet for å innhente informasjon.

9

Forklar hvordan søkerne kan komme i kontakt med dere

Beskriv til slutt hvordan dere ønsker at søknadsprosessen skal foregå, og hvordan dere ønsker at mennesker med spørsmål henvender seg. (Mail, tlf, post o.l.). Husk at alle er forskjellige. Noen vil helst sende en e-post, mens andre foretrekker å ringe. Gi alle muligheten til å søke på den måten de følger seg tryggest med.

10

Del annonsen på Facebook

Del annonsen fra FRISORJOBB.NO på din egen og salongens Facebook-side for å få enda bedre eksponering. Be gjerne nettverket ditt om å dele annonsen for å øke eksponeringen.

Vi hjelper deg gjerne med annonsen til FRISORJOBB.NO

For spørsmål eller mer informasjon, ring på telefon 21 98 40 30 eller send en mail