Forbrukerbetingelser

Forbrukerbetingelser

Når du oppretter en profil på FRISORJOBB.NO godkjenner du at du har lest, og at du er inneforstått med, de gjeldende betingelser for bruken av våre tjenester. Det er ikke mulig å opprette en bruker uten å akseptere brukerbetingelsene.

Din brukerkonto
En brukerkonto på FRISORJOBB.NO gir adgang til å opprette innhold, bl.a. annonser, på nettsiden. Du er forpliktet til å sørge for at det innholdet du oppretter på FRISORJOBB.NO er relevant for nettsiden, at det overholder gjeldende norsk lovgivning, og ikke inneholder ærekrenkelser eller andre støtende utsagn.

Salongens og kontaktpersonens fulle og korrekte navn
Du skal benytte salongens formelle navn som er tilknyttet salongens bedriftsnummer. I tillegg skal brukerkontoen har tilknyttet en kontaktperson som skal opprettes med fullt og korrekt navn. Det er ikke tillatt å opprette en bruker eller opprette innhold hvis salongens eller kontaktpersonens navn ikke er korrekt. Hvis det er tilfeller hvor det er mistanke om hvorvidt det er avgitt inkorrekte opplysninger ved opprettelse av brukerkonto eller innhold på nettsiden, forbeholder FRISORJOBB seg retten til å anmode om dokumentasjon herom, samt til å lukke brukerkontoen hvis dette ikke imøtekommes.

Fungerende e-mailadresse
For å opprette en brukerkonto kreves det at du tilknytter en fungerende e-mailadresse. Vi foretrekker at det er salongens e-mailadresse som tilknyttes brukerkontoen. Det sendes en bekreftelses-mail til denne e-mailadressen ved opprettelse. Det er også til denne e-mailadressen vi sender et nytt kodeord hvis du har glemt det og anmoder om et nytt, eller hvis vi informerer om nye funksjoner eller oppdaterer våre betingelser.

Slette brukerkonto
Du har mulighet for å slette brukerkontoen ved å sende oss en forespørsel på info@frisorjobb.no. Slettes en brukerkonto, slettes alle de annonsene, data m.m. som er tilknyttet brukerkontoen for alltid.

Nyhetsbrev
Når du oppretter en brukerkonto hos FRISORJOBB.NO, anbefaler vi at man samtidig tilmelder seg det ukentlig nyhetsbrevet, hvor man vil kunne se at de opprettede annonsene er representert, samtidig som man kan holde seg oppdatert på jobber i bransjen. Du kan tilmelde deg direkte i formularen på nettsiden, elle klikke på linken i bekreftelsesmailen som du mottar når du har oppretter brukerkontoen.

Det tas forbehold for endringer i forbrukervilkårene. Lages det vesentlige endringer i forbrukervilkårene vil vi orientere herom ved en e-mail til den e-mailadressen som er tilknyttet brukerkontoen.

 

Sist oppdatert d. 1. april 2018