Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Hvis du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, kan du kontakte oss på telefon 21 98 40 30 eller på info@frisorjobb.no

Hva koster det?

Det kommer helt ann på hvor stor eksponering du ønsker at din annonse skal ha, og hvor mye vi skal hjelpe deg med.

BASIS-annonsen starter på kr. 499,00, SØLV-annonsen starter på kr. 1.999,00 og GULL-annonsen starter på kr. 3.499,00. I tillegg kommer det et gebyr på kr. 499 hvis du ønsker at vi skal hjelpe til med oppsettet av annonsen.

Se hva annonsene inneholder her: Annonsepakker

Hvor lenge ligger annonsen online?

Dette avhenger igjen av hvilken type annonse du velger. BASIS-annonsen ligger online i 4 uker, SØLV-annonsen ligger online i 12 uger og en GULL-annonse ligger online i 18 uker, hvor de etterfølgende automatisk vil bli deaktivert.

Utover å finne en ny medarbeider gir annonsering på Frisorjobb.no også en helt unik branding av salongen, og derfor er det forskjell på antallet dager en jobbannonse er online.

Du kan se under “aktive annonser” hvor lenge din annonse vil være online. Når en annonse blir deaktivert kan den finnes under “inaktive annonser”, hvor du etterfølgende har muligheten til å gjenaktivere hvis du mot formodning ikke fant en medarbeider.

Se hva annonsene inneholder her: Annonsepakker

Hvilke pakker har dere?

Vi har tre forskjellige pakker hvor det kan kjøpes oppsett av annonsen som et tillegg. Vi har en BASIS-, en SØLV- og en GULL-annonse, som inneholder forskjellige elementer som alle eksponerer annonsen, og sørger for at det blir sett av potensielle søkere.

Se hva annonsene inneholder her: Annonsepakker

Hva anbefaler dere?

Vår klart mest populære annonse er SØLV-annonsen. Den gir stor eksponering for pengene, og treffer både personer som aktivt leter etter jobb, men også de som allerede er i jobb, men som kan ha et ønske om å skifte arbeidsplass. SØLV-annonsen utnytter fordelene ved de sosiale mediene, hvor oppslaget kan deles på kort tid.

Vi har annonsen som passer alle behov.

Se hva annonsene inneholder her: Annonse-pakker

Hvor mange besøkende er det?

Våre besøkstall er forholdsvis stabile. Det seneste år har det i gjennomsnitt vært mer enn tusen besøkende om måneden på FRISORJOBB.NO.

Utover dette eksponeres jobbannonsen også gjennom Hair Magazines elektroniske nyhetsbrev, på våre sosiale medier, hvor vi har mer enn 11.700 følgere, samt Hair Magazines hjemmeside, hvor det er ca. 3.000 besøkende om måneden. Potensielt har en annonse reach på mer end 15.000.

Hvor mange finner en medarbeider gjennem oss?

Vi har foretatt flere undersøkelser, og de fleste som kjøper en annonse finner en medarbeider, får leid ut en stol eller får solgt deres salong gjennom oss. Vi har mange tilfredse kunder som benytter FRISORJOBB.NO hver gang de skal rekruttere nye medarbeidere.

Se hva andre annonsører sier om FRISORJOBB.NO

Hvor lang tid går det før man finner en medarbeider?

Det er veldig forskjellig, noe som skyldes flere ting. Først og fremst handler det om hvilken annonse du velger å kjøpe. Større eksponering øker også sjansene for å raskt kunne finne den riktige medarbeideren. Utover dette tiltrekkes potensielle medarbeidere mer av annonser som har en god og velformulert. Dette innebærer at det opplyses hva du søker, samt hva du kan tilby en potensiell medarbeider. Vi anbefaler også at det blir tatt noen gode bilder av salongen som viser hvor medarbeideren skal jobbe.

Se flere gode råd til din annonse her.

Hva hvis man ikke finner en medarbeider i perioden?

Heldigvis skjer det ytterst sjeldent, hvis man har fulgt våre anbefalinger.
Skulle det allikevel skje at du ikke finner en medarbeider i perioden, har du mulighet for å gjenpublisere annonsen helt enkelt. Du er alltid velkommen til å ringe til oss og ta en prat om hvordan du kan optimere annonsen.

Se hva vi anbefaler at din annonse inneholder her.

Hvem setter det opp?

Det bestemmer du. Du har mulighet for selv å uploade tekst, bilder og annet materiale til vår hjemmeside, og dette koster ikke noe ekstra. Vi kan også være behjelpelig med oppsettet av annonsen, noe som koster et gebyr.

Se annonseprisene her

Hvor mange søknader får man i gjennomsnitt?

Det er veldig forskjellig, noe som skyldes flere ting. Først og fremst handler det om hvilken annonse du velger å kjøpe. Større eksponering øker også sjansene for å raskt kunne finne den riktige medarbeideren. Utover dette tiltrekkes potensielle medarbeidere mer av annonser som har en god og velformulert. Dette innebærer at det opplyses hva du søker, samt hva du kan tilby en potensiell medarbeider. Vi anbefaler også at det blir tatt noen gode bilder av salongen som viser hvor medarbeideren skal jobbe.

 

Se flere gode råd til din annonse her.

Hvorfor skal jeg betale for en annonse?

Det skal du fordi det er viktig å finne den riktige medarbeideren første gangen du søker. Gjennom FRISORJOBB.NO får du muligheten til å komme i kontakt med potensielle medarbeidere i hele frisør- og skjønnhetsbransjen. Både personer som søker aktivt etter ny jobb, men også personer som allerede er i jobb, men som kunne ha et ønske om å finne en ny arbeidsplass.
FRISORJOBB.NO har mer enn 10 års erfaring med rekruttering og salongsalg i frisør- og skjønnhetsbransjen, noe som gjør oss til eksperter på området. 

Hva er forskjellen?

Den helt store forskjell er at vi gjennom 10 år har opparbeidet en stor database og et stort nettverk som vi kan sende din annonse ut til. Vi sender den ut til både frisører som søker arbeid, men også frisører som er i arbeid, hvilket betyr at din annonse har bred rekkevidde, men likevel svært presist.

Vi har muligheter for å eksponere din jobbannonse på en helt annen måte enn andre jobbportaler, fordi vi er spesialisert. Ingen treffer like bredt og presist i frisørbransjen som FRISORJOBB.NO.

Hva skal jeg ta betalt for salongen min?

Det kommer ann på veldig mange ting. Hvordan er beliggenheten? Hvor stort er kundegrunnlaget? Følger kundekartoteket med? Selges også navnet på salongen? Er det en velrenommert salong? Er det et varelager som følger med, og så videre. Det er bare noen av de faktorene som har innflytelse på prisen.

Se salonger til salg her

Jeg har ikke en ferdig tekst – hva gjør jeg?

Det er ikke et problem. Vi hjelper deg gjerne med teksten og oppsettet av annonsen. Hvis du har bruk for hjelp til jobbannonsen eller salgsannonsen, bør du kikke på våre + annonser, som alle inneholder vår hjelp til å sette opp annonsen. Ring til oss på telefon 21 98 40 30 eller send oss en e-mail på info@frisorjobb.no